Dag 6: Diamond V

DE sponsors van de dag

Ik ben maxime Decroix uit Mesen. Thuis hebben we bedrijf begeleiding om de zes weken dat wil zeggen dat al de niet drachtige dieren worden gescand en alles rond reproductie wordt dan opgevolgd. Op het einde van de van iedere sessie wordt er dan een verslag gemaakt en in dat verslag staat de resultaten van het scannen en wat er nog kan verbeter op het bedrijf om het bedrijf te verbeteren.

https://www.facebook.com/rubovet.dierenartsenveterinaires.5

Ik ben Anthony Vandenberghe uit Boezinge en ik ben reeds 3 jaar afgestudeerd in VABI. Door de YDFC ben ik steeds nog op de hoogte wat er allemaal gebeurt in 7TL en leer ik nog steeds bij. Thuis op het melkveebedrijf gebruiken we de gisten van Diamond V. Deze zitten in de mineralen van Cibus en gebruiken we om de algemene weerstand van de koe te verbeteren en een optimale penswerking.

Verder in de klas gebruiken Gunther Devlies, Marijn Kestier en Victor Capoen de gisten van Diamond V.

http://www.diamondv.com/nl/

Ik ben Victor Van der Meulen uit Markegem en heb 2 jaar geleden 7TL gevolgd. Thuis hebben we een melkvee- en vleesveebedrijf. Hierbij vinden we dan ook de voeding een belangrijk gegeven op het bedrijf. Ook wij komen in aanraking met de producten van Speerstra via de voederfabrieken. Speerstra is exclusief distributeur van de Diamond V-producten voor de Benelux. In totaal verdeelt Speerstra zo’n 50 additieven en grondstoffen voor de dierlijke sector. Bekende producten zijn daarnaast Bergafat en Reashure (beschermende choline). Ik wil het bedrijf danken voor de steun en het vertrouwen in onze groep.
https://speerstra.com/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.